torsdag 19 januari 2012

Äntligen!

Den sista essän i den här kursen är nu inskickad, skönt att få det färdigt, för på måndag blir det ny kurs och nya tag - ser verkligen fram emot det!
Imorgon, och ja resten av helgen blir det helledigt! imorgon ska dottern till barnmottagningen för kontroll och sedan blir det mys för hela slanten!
Nu ska jag ha i mig lite sen kvällsmat och bege mig raka vägen i säng, är helt slut!

2 kommentarer:

  1. Heja heja! Både med träningen och att essän är inskickad :) Vi har fått in fina träningsbyxor och träningslinnen på Kappis, på ett par av byxorna är det medlemspris 129kr, in till stan i helgen! ;)

    Sv: JAMEN! Det värsta av allt, och det hade jag missat..Pappor som barnvaktar sina egna barn, det förtjänar tamejfan en eget inlägg.. ;)

    SvaraRadera
  2. Ja då får det nog bli ett litet besök på kappahl i helgen då :) det går kanske lite lättare att träna om man inte tappat byxorna hela tiden ;)
    Ja den diskussionen vill man nog inte gå in i med mig, pappor kan inte hjälpa till med att passa sina barn - eftersom han har precis lika mycket ansvar som mamman, samma gäller pappor som är "duktiga" på att hjälpa till hemma...blaha!

    SvaraRadera