onsdag 20 juni 2012

Skön ledig dag!!

Dagen började med en välbehövlig sovmorgon! Därefter gjorde vi oss iordning då vi bokat utomhusfotografering av barnen, en före detta arbetskamrat har en kompis som rätt nyligt startat eget som fotograf - och dessutom varit lärling hos fotograf Johan i stan som fotograferat alla tre barn vid 6 månaders och 1 års ålder, samt vårt bröllop. Vi har varit mycket nöjda med de foton han tagit, men blir alldeles för dyrt att boka honom som vi gjort idag. I alla fall så begav vi oss till wanås -  superfint för fotografering, under tre timmar (!!!) togs ett antal olika gruppfoto med alla tre barn (utom de gånger Cassie strejkade då var det bara pojkarna) samt en mängd olika individuella foton. Kan ju säga att dessa tre timmar snarare kändes som 6. Benjamin var jätteduktig, Cassandra har ju som sagt en mycket stark åsikt om vad hon tänker och inte tänker göra, Gabbe rymde ett antal gånger! Tror i alla fall att det blev en hel del fina bilder - det är så kul att ha!!
Efter fotograferingen blev det glass!!!






Gabbe fick under denna mycket långa vandring i parken syn på skitstora räliga skalbaggar som han var tvungen att ta med - och säger till mig - "mamma öppna väskan", jag som tycker småkryp är så där roliga ville ju då inte ha dessa i handväskan utan fick fiska upp ett tomt näsdukspaket att frakta krypen i. Hemma hamnade dom i insektsburken med förstoringsglas.....................


.............och fick tydligen också flytta in på Gabbes rum - för de var rädda och ville inte vara ensamma :) :) omtänksam son man har! Eftersom jag inte riktigt tyckte det var lämpligt med en hög skalbaggar som inneboende i vasken i leksaksspisen fick de flytta ut i sandlådan!



Jimmy jobbade över i kväll, så vi tog lite myspys på verandan i det fina vädret och åt grillspett! Lite senare kom Annelie och flickorna och drack lite kvällskaffe - kort sagt en mycket fin dag, laddad för jobb imorgon igen då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar