måndag 16 augusti 2010

Haft fullt upp!!

Någon uppdatering av bloggen har det inte blivit de senaste dagarna, det har rullat på här hemma med djurparksbesök, städning, bakning och besök på ridskola.

I lördags åkte vi till skånes djurpark, och precis som jag trodde blev Gabbe överlycklig!  Det första han gör när vi kommer genom entren är att ställa sig och peka och skrika tjatooooooj (traktor) vilken lycka att få se en gammal traktor. Gabbe han även med att krama alla fåren, reta upp baggen, gosa med kaniner och marsvin, och pussas med kalvarna. Tur med vädret hade vi också så det blev en mycket trevlig dag! Söndagen ägnade jag åt att göra kanelgranola med barnen, mycket gott!!  En hel del städning blev det, och så besök på ridskolan. Det gick mycket bra, trodde att hon skulle vägra om det inte fanns nån liten häst, är lite rädd för de stora. Där var bara stora hästar men det brydde inte hon sig om, hon gick runt i stallet och hälsade på alla hästarna, hittade en favorit - Charlie, som hon också fick prova att rida på. Så nästa vecka börjar hon, så kul att hon vill börja med något på fritiden!! Hon har varit mycket flitig, önskat sig en häst av farfar till födelsedagen, och har fått lov av grannen att ha hästen på hans gräsmatta :)

Idag började mannen att jobba, jag och barnen har promenerat till apoteket, gosat och gjort amerikanska pannkakor - mycket omtyckt av de två små. Har också fått tummen ur och beställt lite saker till barnens tårtor, ska faktiskt bli kul att baka själv detta året.
Imorgon blir det en liten tur till ikea, och sedan ska jag och Benjamin klippa oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar