torsdag 28 juli 2011

Mycket trevlig dag!!

Med mycket trevligt sällskap, Sara, Andre, Benjamin och Amanda. Först bjöds det på syster Hannas jättegoda glutenfria kycklingpaj, sen var planen några timmars bus på andys lekland, väl inne i stan, möter vi massa folk som går från andys, där var fullt och lång kö och troligtvis hade det dröjt rätt länge innan vi  kommit in. Det fick då bli plan b, lekoseum, och det funkade lika bra det, dock inte för Benjamin som inte var så nöjd med de ändrade planerna och satte sig på lekoseum och spelade sega under hela den tiden vi var där. Lilla Benjamin och gabbe är otroligt duktiga på att trissa upp varandra, riktiga busar!! Det blev även en titt i outleten där ett nytt sällskapsspel inhandlades.

Hyrde film sist vi var in till stan som ska lämnas imorgon så nu får det bli lite filmkväll, kanske man skulla försöka komma i säng i tid ikväll, upp tidigt imorgon och lämna blod! kanske också ett besök på museet som har en barbie och ken utställning.

Samtalet till LSS-handläggaren gick sådär då hon är sjuk resten av veckan och ersättaren har semester, det får vara till på måndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar